Marko Grubnić: Dotukao me Celebrity Big Brother

DOK su kuloari brujili o Markovom posjetu psihijatriji, stilist nam se javio i objasnio kako je bio kod liječnika, "ali zbog jednog drugog problema", no kako je s njegovim psihičkim zdravljem sve u redu i nastavlja s novim projektima. Ipak, priznaje kako je krajnje nezadovoljan Celebrity Big Brotherom i načinom na koji je prikazan hrvatskoj javnosti. "Mogli su emitirati i neke bolje trenutke, ali to, naravno, nije zanimljivo za show", ogorčeno će stilist.

"Kad sam vidio snimke iz Celebrity Big Brothera, bio sam u šoku! Razočarao sam se u cijeli projekt i nije mi bilo lako kad sam vidio kako su me prezentirali javnosti. Nisu me pokazali onakvog kakav jesam, ali preuzimam dio krivnje. Kriv sam jer sam potpisao ugovor. Svejedno - da su mogli pokazati neke normalnije stvari, jesu", kaže nam Marko o sudjelovanju u Celebrity Big Brotheru, u kojem se dva tjedna družio uglavnom s Nevenom Ciganovićem i Ivicom Kovačevićem.

"Nije ispalo dobro, ali život ide dalje. A dušobrižnicima poručujem da je sa mnom sve u redu", zaključuje Marko za kojeg su nam njegovi prijatelji rekli kako je "utučen" i "jako depresivan" zbog sudjelovanja u projektu i reakcijama koje su uslijedile.

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više