Marko Jarić: Adriana i ja ne brinemo zbog paparazza i žutog tiska

NA KOŠARKAŠKOJ utakmici koja je prošle subote odigrana u Madridu između Reala i Unicaje, pažnju medija je privlačila lijepa brazilska manekenka Adriana Lima, supruga košarkaša Marka Jarića, koja ga je bodrila iz svečane lože. Jarić je nakon utakmice novinarima otkrio kako mu supruga i kći Valentina, koje trenutno žive u New Yorku, jako nedostaju, ali i kako će se njegove "dvije djevojke" u naredna dva tjedna doseliti k njemu u Madrid.

"Adriana je na nekoliko dana došla u Madrid, ali se ubrzo mora vratiti u New York gdje je ostala naša kći Valentina od koje ne voli dugo biti razdvojena. Obje mi jako nedostaju i nadam se da će se Adriana s bebom u naredna dva tjedna definitivno preseliti u Madrid", rekao je Jarić koji se s brazilskom ljepoticom vjenčao upravo na Valentinovo prošle godine, a kći Valentinu su dobili devet mjeseci kasnije, 15. studenog.

"Ako te paparazzo fotografira, to je to, i ti tu ne možeš ništa"

Probleme Limi i Jariću u braku posljednjih su tjedana navodno stvarale medijske objave da se Jarić u Milanu družio s Ninom Morić i Ninom Seničar. Neki od srpskih tabloida su čak objavili i kako je Adriana Lima suprugu zaprijetila razvodom ne primiri li se. "Ne brinemo puno zbog paparazza i žutog tiska. Ako te paparazzo fotografira, to je to, i ti tu ne možeš ništa", rekao je Jarić.

Pročitajte više