McCartney bivšu suprugu nazvao "jednonogom kujom"

PRLJAVI detalji brakorazvodne parnice Paula McCartneya i Heather Mills i dalje pune stupce u britanskim medijima, a nove tvrdnje Heather Mills o njezinom bivšem suprugu govore kao o čovjeku koji u verbalnim okršajima ne bira sredstva. "Imam snimku na kojoj me Paul nazvao jednonogom kujom", rekla je Mills časopisu News of the World.

Nekad manekenka,  a danas najomraženija Britanka Heather Mills još se jednom obrušila na bivšeg supruga Paula McCartneya, koji Londonom već šeće s novom "prijateljicom". Prema njenim tvrdnjama, popularni "beatle" verbalno ju je zlostavljao godinama, a ona navodno posjeduje snimke kojima će to i dokazati.

"Ukoliko mi se nešto dogodi, određene osobe dobit će poštom kutiju dokaza", zaprijetila je Heather Mills, ističući kako kutija, između ostalog, sadrži i izjavu Paula McCartneya u kojoj priznaje da je tukao pokojnu suprugu Lindu. U priču je upletena i Paulova kći, poznata dizajnerica Stella McCartney, koja na jednoj od snimki navodno kaže: "Nadam se da ćeš izgubiti i drugu jebenu nogu".

Millsova je nogu izgubila u prometnoj nesreći 1993. godine, otkad provodi medijsku kampanju za senzibiliranje javnosti po pitanju osoba s invaliditetom. S umjetnom nogom nastupala je i u američkom "Plesu sa zvijezdama", a u eteru je nedavno i skinula protezu. Njezin razvod od Paula McCartneya britanski su mediji nazvali "najprljavijom pričom u povijesti".

D.K.

Pročitajte više