McDonald's je objavio božićnu reklamu i oduševio: "Najbolja koju sam ikad vidio"

Foto: Twitter

MCDONALD'S je izbacio svoju ovogodišnju božićnu reklamu i ekipa na društvenim mrežama je ne prestaje hvaliti.

Reklama u kojoj Djed Božićnjak zastaje u McDonald's kako bi svojim sobovima uzeo poslasticu, odnosno mrkve, nakon što su cijelu noć razvozili njega i darove, raznježila je ljude diljem svijeta te u mnogima pobudila božićni duh.

"Are you #ReindeerReady?" pita McDonald's na kraju reklame. Taj najpoznatiji lanac brze hrane na svijetu nije baš poznat po povrću kao što je mrkva, no u posljednje vrijeme žele se odmaknuti od slike lanca koji prodaje nezdravu hranu, a sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, Djed Božićnjak i sobovi mogli bi biti dobar način da naprave velik korak prema nešto "zelenijoj" slici u javnosti.

"Ovo mi je najdraža božićna reklama ove godine", "McDonald'sova božićna reklama je jedna od najboljih koje sam ikad vidjela", "McDonald's, osvojili ste titulu najbolje božićne reklame ove godine", "Nikad nisam mislio da ću ovo reći, ali McDonald's ima najbolju božićnu reklamu ove godine", samo su neki od oduševljenih komentara.

Bolja od najiščekivanije božićne reklame na svijetu?

Reklame britanskog lanca robnih kuća John Lewis inače su najiščekivanije božićne reklame svake godine, i to diljem svijeta. Ove godine glavnu ulogu u njihovoj božićnoj kampanji ima glazbenik Elton John, no reklama na društvenim mrežama nije prošla toliko dobro kao prijašnjih godina.

Neki su je čak proglasili njihovom najgorom božićnom reklamom. U komentarima na društvenim mrežama mnogi McDonald'sovu reklamu smatraju puno boljom od one Johna Lewisa pa se čini da bi McDonald's, ako ovako nastavi, uskoro mogao preuzeti ulogu kompanije koja, naravno uz Coca-Colu, označava početak predblagdanske čarolije.

Pročitajte više