VIDEO Tip koji ima najpopularniju pjesmu ovogodišnjeg Eurosonga imao probu u Malmöu

Foto: Eurovision/Instagram

Joost Klein, glazbenik koji će predstavljati Nizozemsku na ovogodišnjem Eurosongu, odradio je prvu probu u Malmöu.

Na pozornici se pojavio u plavom odijelu s puf rukavima i izveo pjesmu Europapa. Na TikTok profilu Eurosonga objavljen je i Joostov video ispod kojeg se već nižu brojni komentari. Fanovi Eurosonga pišu da ova pjesma ima velike šanse za pobjedu. I kladionice mu predviđaju dobar plasman. Joost je trenutno treći na kladionicama za Eurosong, koje mu daju 13 posto šanse za pobjedu.

@eurovision Welkom in Europa! @joost is bringing it all together in rehearsals 🇳🇱 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision

Pjesma Europapa je na službenom YouTube kanalu Eurosonga objavljena prije dva mjeseca i dosad je skupila više od 21 milijun pregleda. Nijedna pjesma koja je objavljena u tom periodu ili ranije ove godine nije ni blizu nizozemskoj. Obožavatelji pišu da je ovo "bolestan" broj pregleda u tako kratko vrijeme. 

Podsjećamo, stihovi pjesme Europapa su pismo Joosta pokojnom ocu koji je preminuo od raka i rekao mu da nema granica za ono što može postići. 

"Europapa govori o siročetu koje putuje Europom (i izvan nje) kako bi pronašlo sebe i ispričalo svoju priču. Isprva ga ljudi ne prepoznaju, ali on nastavlja grabiti svaku priliku da bude viđen. Pjesma je posveta mom ocu. Odgajajući me, prenio mi je širok pogled na svijet", izjavio je Klein.

Pročitajte više