Amerikanku koja živi u Dalmaciji iznenadile cijene u trgovinama: "Što?"

Foto: Instagram

AMERIČKA tiktokerica Niav Konno, koja već neko vrijeme živi u Hrvatskoj, točnije u Makarskoj, u jednom od posljednjih videa na TikToku komentirala je porast cijena u trgovinama uoči početka sezone.

"Znate li kako možete znati da je početak sezone u Hrvatskoj? Cijene svega su skočile", istaknula je Niav koju su posebno iznenadile cijene krema za sunčanje koje idu i preko 20 eura. "Što?" začuđeno je pitala. 

Njezin video izazvao je puno reakcija.

@mylifeincroatia Has sunscreen always cost this much?!? #niavincroatia #lifeincroatia #makarska #summerseason #peakseason #touristdestination ♬ original sound - Niav in Croatia ✨

"Cijene u Hrvatskoj su jako visoke, pogotovo u Dalmaciji kada je turistička sezona pa je bolje da kupite stvari koje možete negdje drugdje i ponesete sa sobom", "Jako su porasle cijene otkako je uveden euro", "Prije desetak godina cijene su bile tri puta manje", "Ovo su sulude cijene", "Užas", samo su neki od komentara ispod objave.

Niav u Hrvatskoj živi gotovo dvije godine, a na TikToku redovito objavljuje svoja iskustva. "Odselila sam se s 18 godina. Prvo sam živjela u Engleskoj, pa u Australiji, a sad u Hrvatskoj. Živim u malom gradiću na obali gdje uživam u sporom tempu i jednostavnom životu. Okružena sam prirodom i divnim ljudima. Mnogo stvari obožavam u Hrvatskoj u usporedbi s SAD-om", otkrila je u jednom od videa.

Pročitajte više