Michael Jackson prevario publiku na rođendanskoj proslavi

GOSTI rođendanske zabave modnog dizajnera Christiana Audigiera, među kojima su bili i Britney Spears i Pamela Anderson, doslovno su zavrištali od sreće kada je još jedan od slavnih uzvanika, kralj popa Michael Jackson glavom i bradom, nakon dugogodišnje pauze uzeo mikrofon u ruke.

Ipak, razočaranje je uslijedilo u trenu - suprotno očekivanjima poznatih uzvanika, Jacko nije zapjevao, nego je mrtav hladan izgovorio kako je Christian Audigier "najbolji modni dizajner ikad" te se na peti okrenuo, napustio pozornicu, a potom i zabavu. Uzvanici rođendanske zabave nakon njegovog odlaska i dalje su nijemo gledali u pozornicu i dalje očekivajući njegov nastup, no to se nije dogodilo. Michael je, unatoč spektakularnim najavama, tiho i posramljeno pozdravio prisutne i otišao brže nego je došao.

"Kada je Michael uzeo mikrofon u ruke svi su poludjeli, situacija je bila pomalo bizarna", ispričao je jedan od uzvanika ekskluzivne zabave. "Izgledao je kao da je u jako dobroj formi, kao da će svaki trenutak zapjevati, ali nakon nekoliko sekundi svima je postalo jasno da se Michael pojavio iz pristojnosti prema starom prijatelju, Christianu Audigieru".

Kralj popa, koji je u svojoj glazbenoj karijeri prodao preko sto milijuna albuma, i čiji je "Thriller" svojom rekordnom prodajom ušao u povijest svjetske diskografije, većinu svojeg vremena provodi u osami daleko od očiju javnosti, družeći se sa svoje troje djece - Princeom, Paris i Blanketom.

V.V.

Pročitajte više