Michaelu Jacksonu pozlilo i zatražio je hitnu liječničku pomoć

AMERIČKOM pjevaču Michaelu Jacksonu kojemu se u Santa Mariji u Kaliforniji sudi za seksualno zlostavljanje malodobnika pozlilo je te je prevezen na hitni odjel u gradskoj bolnici, priopćio je sudac u utorak.

"Obavijestili su me da se Michael Jackson osjećao loše dok je bio na putu prema sudu. Sada je na hitnom odjelu bolnice Marian", kazao je sudac Rodney Melville.

Sudac Melville nije naveo pojedinosti o zdravstvenom stanju pjevača kojemu je 46 godina. No njegov branitelj Thomas Mesereau izjavio je da je njegov branjenik "jako, jako bolestan".

Pjevačka zvijezda trebala se u utorak pojaviti na sudu u Santa Mariji, drugog dana saslušanja pred potencijalnom porotom. Dugotrajan i zamršen postupak izbora porote koji je počeo 31. siječnja trebao bi trajati još tri do četiri tjedna prije nego suđenje, koje će po svoj prilici trajati šest mjeseci, ne uđe u srž problema.

Optužnica protiv Jacksona ima deset točaka, među kojima je seksualno zlostavljanje malodobnika, pokušaj opijanja malodobnika alkoholom i urota radi otmice i zadržavanja dječaka i njegove obitelji na imanju u Neverlandu, nedaleko od Santa Marije.

Jackson odbacuje navode iz optužnice, a proglasi li ga se krivim mogao bi dobiti do dvadeset godina zatvora.

Pročitajte više