Mladen Vukorepa u Potjeri podijelio tužnu vijest: "Hvala ti za sve i počivala u miru"

Screenshot: HRT

LOVAC Mladen Vukorepa na kraju današnje emisije Potjere podijelio je s gledateljima tužnu vijest.

"Ova emisija je dosta emotivna za mene iz osobnih razloga. I želim na kraju zahvaliti osobi koja je najzaslužnija za sve što sam postigao u životu. Hvala ti, mama, za sve i počivala u miru", rekao je.

Vukorepa rijetko s javnosti dijeli detalje iz svog privatnog života.

U Potjeri bio na visini zadatak

Lovac je u Potjeri odmjerio snage s Filipom, Brankom, Alenom te Arijelom.

U okršaju s kapetanom Filipom Vukorepa je pogrešno odgovorio na pitanje koje je glasilo: Pietro Ferrero 1946. napravio je pastu gianduju, kremu od kakaa i...?

Filip je točno odgovorio da je riječ o lješnjacima, dok je Vukorepa pogrešno zaključio da se radi o pistaciju.

Unatoč kiksu, lovac je uspio na kraju pobijediti Branku i Filipa koji su jedini ostali u igri te je svoju ulogu još jednom odradio na visini zadatka.

Tko je Mladen Vukorepa?

Po struci je inženjer elektrotehnike, a 2017. godine bio je deveti na ljestvici najboljih kvizaša Hrvatskog kviz saveza (HKS).

Nastupao je u mnogobrojnim HRT-ovim kvizovima: Brojke i slova (1986.), Kviskoteka (1988.), Diplomac (1998.), Izazov (1999.) i EUnigma (2013.), kvizu Hrvatske radiotelevizije emitiranom povodom ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. 

Nastupio je i u Kviskoteci na Novoj TV (2006.)

Lazu Golužu, tvorca legendarne Kviskoteke, upoznao je još dok je bio tinejdžer. 

Vukorepa je 2017. godine stigao u Potjeru te ga od tada redovito viđamo u ulozi lovca. Prije toga je razmišljao da se u Potjeru prijavi kao natjecatelj te su ga prijatelji i obitelj nagovarali na to, ali je u konačnici od toga odustao.

Pročitajte više