Mladenka otkazala vjenčanje zbog seksističkog zahtjeva mladoženjine obitelji

Foto: 123rf

MLADENKA je odlučila otkazati vjenčanje s partnerom s kojim je bila sedam godina nakon što joj je otac otkrio seksistički zahtjev koji je tražila njegova obitelj.

Otac je ispričao da se njegova kći nedavno zaručila i da mu je oduvijek bio drag njezin zaručnik, za kojeg je smatrao da je ljubazan, skroman i da poštuje njihovu obitelj. 

Međutim, kaže da su, kad je u nekoliko navrata bio s obitelji njenog dečka na večeri, oni imali čudne primjedbe.

"Ne znam zašto ona radi, nije li to mužev posao? Majčin je posao brinuti se o djeci", znali su govoriti zaručnikovi roditelji.

Dok se njegova kći spremala za vjenčanje, obitelj njenog izabranika pozvala je samo njega na sastanak.

Na sastanku su od njega zatražili miraz i rekli da ona više neće raditi kad se uda.

Otac je bio šokiran činjenicom da netko u 2020. godini traži miraz, a znao je i da njegova kći želi nastaviti raditi i ostvarivati svoje snove.

Zaručnikova obitelj mu je rekla da ne spominje ništa svojoj kćeri, ali on je to učinio.

"Počela je plakati govoreći da nije znala da je njezin dečko seksist. Pitala me što da učini, a ja sam joj rekao da nije prisiljena i da može otkazati brak ako to želi. Otkazala je vjenčanje, a sad me napadaju njezin bivši zaručnik i njegova obitelj. Meni to nije važno, samo mi je važna sreća moje kćeri", rekao je otac, prenosi The Mirror.

Na Redditu je upitao ljude je li pogriješio što joj je rekao istinu.

"Spasio si svoju kćer od paklenog života. Žao mi je što je to morala proći", "Siguran sam da joj je bio šok kad je saznala da joj je bivši i čitava njegova obitelj ženomrzilačka. Nadam se da je dobro", "Niste rekli svojoj kćeri da otkaže vjenčanje. Rekli ste joj da ćete, ako otkaže vjenčanje, biti uz nju. Tu je velika razlika", samo su neki od komentara. 

Pročitajte više