Modni stil Cristiana Ronalda: Što kraće, uže i provokativnije

KADA ne pokazuje svoje savršeno isklesano tijelo, jedan od najboljih i najpoželjnijih nogometaša, ali i muškaraca na svijetu, demonstrira svoj osebujan modni izričaj. Portugalski nogometaš je poznat po svojoj samodopadnosti, lomljenju ženskih srca, ali i po tome što je jedan od rijetkih muškaraca koji se ne boji obući rozu majicu ili staviti cvijet u kosu. Uskim vrućim hlačicama, pripijenim majicama žarkih boja, pismo torbicama, nakitom, frizurom i mnogim drugim modnim dodatcima, Ronaldo zabavlja javnost i skreće na sebe pozornost modnih kritičara.

Dok ga je AskMen.com proglasio ikonom stila i objavio kako su "njegov ležeran osmijeh i poseban modni stil pravo osvježenje u sportskom svijetu", drugi su polemizirali o njegovom seksualnom opredjeljenju. Uistinu bi bilo teško povjerovati da je muškarac za kojim žudi nebrojeno mnogo žena, koji se zabavlja s najzgodnijim starletama i kojemu Paris Hilton uskače u krevet, homoseksualac.

"Muškarci danas nose rozu"

"Nije mi jasno zašto se ljudi opterećuju time što ja nosim na odmoru. Što ima loše u uskim hlačicama? Dobro izgledaju i bolje su od onih koje vise. Nosio sam rozi šešir s cvijetom i u tome ne vidim ništa loše. Ako nisi siguran u svoju seksualnost, nećeš to nositi, ali ja sam u svoju siguran pa s tim nemam nikakvih problema. Muškarci danas nose rozu. U redu, ne nosi mnogo muškaraca cvijeće, ali dobro je biti drugačiji", objasnio je Cristiano.

Za muškarce poput njega koristi se naziv metroseksualci, a na provokacije na račun svojeg odijevanja nogometaš odgovara još provokativnije. "Kada je riječ o oblačenju, uvijek pokušavam kopirati moju mamu i moju sestru. Nije uvijek lako biti poput njih, to je gotovo nemoguće. Naime, obje su puno ljepše od mene, ali trudit ću se ja i dalje, ne brinite", našalio se.

Ovaj 24-godišnji nogometaš za kojega je Real Madrid platio nevjerojatnih 94 milijuna eura, cijelu euforiju koja se diže oko njegovog modnog i životnog stila komentira na samo njemu svojstven način. On smatra da je vrijedan svakog dolara, a u životu i modi uživa i mladenački se poigrava imajući pritom ležerni osmijeh na licu.

Pročitajte više