Momačka večer na švedski način

U POPODNEVNIM terminima radnim tjednom na HTV-u možete pratiti "Neslane šale Oprah Winfrey", što je duhovito otprilike onako kao što zvuči. Ako vas zaista zanima kako izgleda dooobra neslana šala, čitajte dalje.

U skrivenim zakucima Interneta, a samo za vaše oči, pronašli smo ovu priču o momačkim večerima u Švedskoj.

Za razliku od prakse u većini zapadnih zemalja, momačke večeri u Švedskoj se ne sastoje (isključivo) od zajedničkog opijanja, drogiranja i eventualnog plesa s unajmljenom striptizetom.

Kreativni Šveđani imaju običaj "oteti" budućeg mladoženju, odvesti ga na ranije isplanirano mjesto i tamo tulumariti oko 24 sata - na sebi svojstven način.

Mladoženja nema pojma kamo ga odvode i što su isplanirali, a na kraju se obično krije neka zamka, pažljivo pripremana cijelo vrijeme.

Tako je bilo u slučaju anonimnog mladića sa slike (na slici nije ništa nenormalno, zar ne?).

Njega su prijatelji oteli, dali mu da cijeli dan nosi lažnu bradu sa slike, proglasili kapetanom broda i postavili ga iza kormila 20-metarske jahte.

Budući mladoženja odlično se zabavljao s prijateljima krstareći cijeli dan, naravno uz dobru hranu i piće.

Navečer su se prijatelji vratili na kopno, a za noć je bio planiran izlazak u klub i tulumarenje do zore.

Budući da se nakon cjelodnevnog krstarenja valjalo urediti i pripremiti za ludu završnicu momačke večeri, prijatelji su zajedno otišli u saunu, što je uobičajeno u Švedskoj.

Zamislite užas mladoženje kad je ušao u saunu gdje su svi njegovi prijatelji sjedili potpuno goli, i primjetio da njegov najbolji prijatelj nema niti jednu jedinu dlaku na "strateškom mjestu".

Baš kao nijedan od njegovih ostalih prijatelja.

A sad pažljivo ponovo pogledajte naslovnu fotografiju.

Pročitajte više