Monika Kravić: Nemam dečka ni u kombinaciji

"Zašto nemam dečka?" - počela se početkom razgovora premišljati Monika, ali ubrzo dolazi do odgovora s kojim smo ostali donekle zadovoljni - "Nemam dečka, pa čak ni nikakvih kombinacija u glavi zato što sam ja takva da ako sam s nekim, moram znati zašto sam s tim nekim. A da budem s nekim samo zato da bih rekla kako imam dečka, i pri tome emotivno ostala zakinuta, to ne mogu."

Moniki smo progledali kroz prste što se tiče ljubavnog života, pa joj postavili par brzopoteznih pitanja poput onoga lažu li političari kada ih intervjuira:

"Pa, prvih pet minuta ispipavaju teren kao i svatko drugi. No, kasnije kad shvate da je to intervju zabavnog karaktera i da nema u njemu neke pretjerane ozbiljnosti, malo se opuste." - kaže nam Monika, koja nikada svojim pitanjima, barem ako joj je za vjerovati, nije razljutila toliko da joj ne bi htio dati odgovor.

"Nastojim postavljati pitanja koja zanimaju i gledatelje, jer inače cijela stvar ne bi imala nikakvog smisla. U načelu pazim što pitam, nastojim biti maksimalno pristojna." - otkriva 23-godišnja TV voditeljica, koja je često bila metom "upucavanja" raznim frajerima, pa tako i reperu Stoki s kojim je svojevremeno vodila reality TV show "Bar".

"Da, to je svim medijima bilo interesantno, iako nema ništa u tome. Stoka je jednostavno takav, uvijek razgovara sa svima i svima se pokušava svidjeti." - prisjetila se Monika svog bivšeg suvoditelja.

U karijeri novinarke i TV voditeljice u sjećanju joj je najviše ostao intervju sa Zlatanom Stipišićem Gibonnijem, svoj posao voli te kao dio njega prihvaća i određenu dozu medijske zainteresiranosti za njezin privatni život, a jednoga dana bi se željela okušati i u tiskovnom novinarstvu - primjerice u pisanju kolumni.

Foto i tekst: B.S.

Pročitajte više