Mr. Bean ljuti susjede: U zaselku iz 7. stoljeća planira izgraditi luksuznu modernu vilu

POPULARNI komičar Rowan Atkinson, poznatiji kao Mr. Bean, u stvarnom životu, čini se, nije nimalo duhovit, barem tako misle njegovi susjedi. Naime, popularni britanski glumac naljutio je svoje susjede nakon što je odlučio srušiti svoju palaču iz 1930. godine i pretvoriti je u luksuznu modernu vilu. Da stvar bude gora, članovi vijeća okruga južnog Oxfordshirea, dozvolili su Mr. Beanu da u zaselku iz 7. stoljeća izgradi svoj novi dom, kojega njegovi susjedi nazivaju - benzinskom postajom.

Izgradnja moderne vile, britanskog komičara trebala bi stajati 5 milijuna funti, a sastojala bi se od čak pet spavaćih soba. U cijelosti bi bila izgrađena od čelika i stakla, a pored nje bi se nalazio teniski teren, bazen, japanski vrt i ogromna garaža.

Mr. Bean očarao članove Vijeća novcem i slavom?

Atkinsonovi susjedi tvrde da je dozvolu za gradnju dobio samo zato što ih je očarao svojim novcem i slavom zbog čega su namjerno zanemarili prigovore ostalih stanovnika zaselka Ipsden, koji se nalazi u blizini Wallingforda gdje glumac živi posljednjih 28 godina. Gradnja luksuzne vile trebala bi započeti početkom sljedeće godine.

Pročitajte više