Muž se ne želi seksati s njom dok je trudna, a razlog je zbilja bizaran

Foto: 123RF

BRITANKA koja je trudna 18 tjedana požalila se na Mumsnetu da njen suprug ne želi seks jer misli da bi njihovo nerođeno dijete moglo shvatiti što rade.

Ona ga je na sve načine pokušala uvjeriti da je nemoguće da nerođena beba shvati što se događa, no nije uspjela.

"Pokazala sam mu istraživanja o tome, ali nismo se seksali otkako smo začeli dijete jer on misli da je to pogrešno. Ne želi me ni pogledati, osjećam se ružnom i neprivlačnom. Ne kažem da se mora seksati sa mnom, nitko ne bi trebao raditi ono što ne želi, ali jesam li nerazumna ako se sad osjećam pregorjelo. Devet mjeseci bez seksa, i onda još nekoliko mjeseci. Počela sam razmišljati o igračkama za seks jer ako mi on to neće dati, sama ću se zadovoljiti", napisala je.

Dio korisnika foruma složio se s njom priznajući da bi i sami bili frustrirani, no ima i onih koji su joj poručili da je nerazumna.

"Ako se on ne želi seksati, trebaš to poštovati. Meni je bilo bizarno seksati se tijekom trudnoće i nismo se uopće seksali, muž mi nije zamjerao", napisala je jedna žena dok su joj drugi savjetovali da pokaže raspravu svom mužu.

"Ja sam u trudnoći bila jako napaljena i nikad mi nije bilo dosta, na oduševljenje mog dragog partnera. Pazili smo i bili nježni, ali on je obožavao kako se moje tijelo mijenja. Ja bih se uzrujala da izgubimo bliskost na toliko vremena", poručila je druga koja se slaže s budućom majkom s početka priče.

Pročitajte više