Najljepša glumica svijeta otkrila bizarnu naviku iz spavaće sobe

Foto: Instagram

MARGOT ROBBIE je otkrila svoju neočekivanu naviku iz spavaće sobe.

Lijepa australska glumica, koju su čitatelji portala Ranker proglasili najljepšom ženom svijeta 2019. godine, u podcastu Five Things voditeljici Lynn Hirschberg je rekla da još uvijek spava s plišanim zecom.

Kad su je pitali da kaže nešto impresivno i inspirativno iz svog života, 29-godišnja zvijezda odgovorila je: "Reći ću, moj zec kojeg imam otkad sam rođena i još uvijek spavam s njim svaku večer."

Embed from Getty Images

Robbie je priznala da je igračka, koju je zvala "zeko" kao dijete, sad već prljava. "Možda jednom godišnje kad mi mama dolazi u posjet opere zeca i zašije što treba da se ne raspadne", rekla je u podcastu.

Otkrila je i da njezin suprug Tom Ackerley nije baš oduševljen što svake večeri dijeli krevet sa zecom. "Baca zeca iz kreveta. Smatra da je očigledno smiješno kad i dalje spavam sa zecom. Možda je malo ljubomoran na to što zeko ima svoje mjesto u krevetu."

Zvijezda Tarantinovog hita Bilo jednom u... Hollywoodu otkrila je i što radi kad joj posao postane previše stresan. "Imam tu kućicu na drvetu... neću reći gdje je", rekla je te otkrila samo kako se nalazi u centru Europe.

Pročitajte više