Najpopularniji oglasi tjedna: Dvije super povoljne kuće i tri jurilice iz snova

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri automobila i dvije iznimno povoljne kuće. Na listi su se našla dva Mercedesa, jedan jako rijetki model i jedna besprijekorna C-klasa, a tu je i nevjerojatni Ford od čak 697 konjskih snaga. U kategoriji nekretnina vašu pažnju je privukla lijepa i povoljna kuća udaljena samo 25 kilometara od Zagreba, ali najviše pregleda skupila je vikendica u okolici Šibenika, udaljena od mora tek 300 metara.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 150 tisuća puta!

5. Mercedes 190

Ovaj vrlo rijetki automobil jedinstven je u Hrvatskoj – proizvedeno je samo 950 primjeraka ovog modela. Mercedes W201 Avantgarde Azzurro iz 1992. godine ima 136 konjskih snaga, a vlasnik tvrdi da kupac dobiva automobil bez ulaganja. Prešao je 230 tisuća kilometara, a prodaje se za 8.500 eura.

4. Mercedes C200d

Kaže vlasnik da je ovaj Mercedes besprijekoran, za preporuku u svakom pogledu i dodaje da kakav je na slikama takav je uživo pa i ljepši. Prešao je tek 68.000 kilometara i u savršenom je stanju, a od opreme ima Avangarde interijer i eksterijer. Prodaje se za 24.500 eura.

3. Kuća pokraj Zagreba

Ovaj oglas se definitivno isplati pogledati – kuća se nalazi samo 25 kilometara od Zagreba, stambena površina iznosi 85 metara kvadratnih, a prodaje se za super povoljnih 50 tisuća eura! Lijepa katnica je smještena na 719 m2 okućnice i potpuno je uređena. Tražite li miran kutak u zelenilu za odmoriti se koncem tjedna ili idealno obitavalište s malim režijama za svakodnevni život ovo je definitivno oglas za vas.

2. Ford Fiesta ST

Gotovo nevjerojatno zvuči da Ford Fiesta može biti ovako snažna. Auto u originalu ima 147 konjskih snaga i prednji pogon, a sada ima čak 697 ks i pogon na sva četiri kotača. Auto je potpuno ispravan, a vlasnik kaže da se snaga može spustiti i dignuti, ako budući vlasnik baš hoće da se snaga digne "dok se sve ne razleti". Auto je prešao 24.000 kilometara, a prodaje se za 25.000 eura.

1. Kuća pokraj Šibenika

Ova interesantna kuća nalazi se u malom i mirnom mjestu Stubalj pokraj Šibenika, samo 300 metara od mora gdje se nalaze dvije uređene plaže. Površina kuće iznosi 56 m2, a tu je i dvorišni objekat od 17 m2 te podrum površine 12 m2. Uz kuću dolazi i parking mjesto veličine 17 m2, a ukupna površina okućnice je 134 metra kvadratna. Kuća je useljiva odmah, a vaša je za 55 tisuća eura. Interes za nekretninu je zaista ogroman pa svakako požurite ukoliko ste zainteresirani za kupovinu.

 

Pročitajte više