Nakon rođenja trećeg djeteta Kate Middleton odlučila napraviti veliku promjenu

Foto: FAH

IAKO se nakon prošla dva porođaja jako brzo vratila u javnost, vojvotkinja Kate nakon rođenja trećeg djeteta uzet će nešto dulju pauzu. Nakon rođenja princa Georgea službenim dužnostima vratila se nakon šest tjedana, dok joj je za to nakon rođenja Charlotte trebalo dva mjeseca. Izvor s kraljevskog dvora tvrdi da će ovog puta uzeti dulji porodiljni dopust te je neće biti do jeseni.

To je i razumljivo s obzirom na to da se sada mora brinuti o troje djece, novorođenom princu, Charlotte koja će 2. svibnja napuniti tri godine i Georgeu koji će u srpnju napuniti pet.

Ipak, javnost bi je uskoro trebala opet vidjeti, jer je za svibanj najavljeno vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. S obzirom na to da će pozornost javnosti i medija biti usmjerena na kraljevsko vjenčanje, Kate će moći bez problema uzeti nekoliko mjeseci predaha.

Kako pišu britanski mediji, dok će Kate jutra provoditi s bebom, princ William će dvoje starijih mališana voziti u školu i vrtić. Za razliku od prijašnjih generacija kraljevske obitelji, Kate i William nemaju mnogo zaposlenika u palači pa većinu brige oko djece preuzimaju na sebe. 

Pročitajte više