Napio se, pa tražio od danske vlade da mu prepuste Grenland. I oni mu odgovorili

Foto: Instagram

MLADIĆ po imenu Joe jedno će svoje pijanstvo pamtiti čitav život. Tip se naroljao rumom te u žaru pijanstva odlučio, ni manje ni više, od Kraljevine Danske zatražiti da mu prepuste Grenland, kako bi napokon imao svoju zemlju.

Jutro nakon pijanstva nije bio pretjerano mamuran, a maila se nije sjetio dok od danske vlade nije dobio odgovor. 

Joe je Bored Pandi rekao da nema pojma zašto je zatražio zemlju i zašto je to bio baš Grenland, ali pretpostavlja da je negdje oko njega bio globus koji ga je inspirirao.

"Moje ime je Joe, imam 23 godine, moj prijatelj i ja želimo posjedovati zemlju... No, ne želim vas zadržavati. Siguran sam da Dansko carstvo ima mnogo pametnijeg posla nego rješavati detalje tko će dobiti koju zemlju. Tako, kada bolje razmislite, mi bismo vam činili uslugu. Jedna stvar manje o kojoj se veliki ljudi u Danskoj moraju brinuti...", objasnio je svoj zahtjev Kraljevini Danskoj.

Usput je razložio zašto je baš on pravi čovjek za menadžment cijele zemlje. Naime, ima iskustva u upravljanju poslovnim timom od pet ljudi, što je radio za velikog američkog dobavljača. Njegov prijatelj posjeduje karizmu za vladanje zemljom, dodao je, a zauzvrat je ponudio autogram Hugha Thomassena, nekoliko limenki soka i igrice za Xbox.

Nekoliko dana nakon pijanstva, Joe je dobio mail od danskog Ministarstva vanjskih poslova.

"Dragi Joe, 23 godine.

Hvala na vašem e-mailu.

Sviđa nam se činjenica da imate velike snove. A nikad ne znate hoće li se snovi jednog dana ostvariti. No po pitanju da vam prepustimo Grenland, to nije moguće. Ali hvala na pitanju.
Možda biste trebali početi s manjim koracima. Imamo posao na Grenlandu, traže nekoga tko može učenike podučavati engleski. To biste mogli biti vi!
Ili samo pročitajte više o vladi Grenlanda. Sretno u pronalasku odgovarajuće zemlje.
Lijepi pozdravi,
Ministarstvo vanjskih poslova Danske."

Pročitajte više