Nestala Rihannina prijateljica: "Ušla je u bus i više je nije bilo"

Foto: Instagram

JEDNA od Rihanninih plesačica, Shirlene Quigley, nestala je, a glazbena diva zamolila je svoje obožavatelje preko društvenih mreža da joj jave bilo kakvu informaciju o suradnici. Shirlene je nestala u nedjelju ujutro, a Rihanna je u ponedjeljak objavila obavijest o nestaloj 32-godišnjakinji uz njenu fotografiju.

"Nestala je ova predivna duša, koja je bila moja plesačica. Srce me boli kad pomislim kako je teško onima koji je vole", napisala je.

Shirlene podučava ples u jednom centru na Manhattanu, a kad je zadnji put viđena ulazila je u autobus u nepoznatom pravcu. Njen otac Bradley koji živi u Kaliforniji rekao je da ga kći inače zove svaki dan u 18 sati pa mu je bilo jasno da se nešto događa kad ga nije nazvala u nedjelju u to vrijeme.

Njen je mobitel nađen nedaleko trgovine vjenčanicama, a članovima njene obitelji nije jasno zašto baš tamo. Koliko je poznato, nije imala dečka.

"Da se planirala udati, podijelila bi to s nama. Nemamo pojma što se događa", rekli su njeni roditelji.

Prijatelji tvrde da se prije nestanka ponašala euforično, a jednoj je prijateljici poslala čudnu poruku.

"Pripremi se, dogodit će se nešto i trebat će mi tvoja podrška", rekli su medijima.

Prema riječima jednog njenog prijatelja, nestao je i njen automobil.

Shirlene se pojavila u Beyonceinom spotu za pjesmu "Crazy In Love" te u Rihanninom "s.O.S." te je surađivala s Missy Elliot i Jamiejem Foxom. 

Pročitajte više