Ništa od pomirenja? "Breskvica je Voyagea prevarila s reperom, nastala je drama"

Screenshot: YouTube

ZBOG vijesti da su mladi pjevači Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlo Veruović Voyage prekinuli, tugovali su mnogi tinejdžeri diljem regije. Iako su srpski mediji počeli pisati o navodnom pomirenju, oni se nisu oglasili ni potvrdili ili demantirali navode, što je zabrinulo njihove fanove. Sada je, konačno, poznat i razlog njihova prekida.

Izvori bliski paru otkrili su za Mondo.rs da im već odavno nisu cvjetale ruže u vezi i da su imali probleme, a kap koja je prelila čašu bila je navodno Breskvičino tajno viđanje s drugim poznatim reperom.

"Tajno su se sastajali na Novom Beogradu, dok je Voyageu govorila kako se nalazi kod kuće, u Borči. Sve je funkcioniralo bez problema do trenutka kada je Breskvicu odala Snapchat lokacija, koju je Voyage pratio", rekao je izvor.

"Tada je shvatio da mu danima laže i nastala je drama, brisanje slika i raskid", dodao je.

Objasnio je i da se Breskvica svom novom ljubavniku žalila da joj Voyage pokušava upravljati životom i da to nije odnos kakav ona želi imati.

Naglasio je i da se radi o reperu koji se ne pojavljuje često u javnosti, ali da je već ranije negativno komentirao Voyagevo pjevanje.

"Breskvica više ne tuguje za bivšim dečkom. Odlučna je u namjeri da osvoji srce novog mladog pjevača", zaključio je.

Tko su Voyage i Breskvica?

Pravim imenima Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, par je privukao veliku pozornost 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom Vrati me. Nakon toga uslijedilo je još pjesama, a ostvarili su suradnje s još nekim poznatim turbo folk i trap folk zvijezdama u Srbiji.

Njihovoj popularnosti dodatno je pridonijela činjenica da su bili u vezi, a ljetos se pričalo i da su zaručeni, što su oni kasnije opovrgnuli.

Pročitajte više