Nives Ivanišević se javila iz samoizolacije, dosad se dva puta testirala na koronu

Foto: Instagram

NAKON što je njen suprug Goran Ivanišević potvrdio da je pozitivan na koronavirus, rezultate testiranja objavila je i Nives Ivanišević. Otkrila je da se do sad dva puta testirala na koronu te da su oba rezultata negativna, no i dalje je odlučila ostati u samoizolaciji te je upozorila na oprez. 

"Evo me živa i zdrava,ali u samoizolaciji. Dva testa su mi negativna,ali simptomi se mogu razviti do 14 dana od posljednjeg kontakta sa zaraženom osobom,tako da je bolje ne riskirati. Znam da je jako puno nejasnoća oko Covida,ali jedno je sigurno - nitko nije siguran. Želim svima koji se upravo bore s virusom da bude što kraće i bezbolnije,a svima ostalima da ga nikad ni ne pokupe! Čuvajte se ljudi", poručila je u objavi na Instagramu. 

Nives je supruga pratila na teniskom turniru Adria Tour u Zadru. Goran je bio direktor turnira koji je organizirao Novak Đoković, a obojica su potvrdila da su zaraženi koronom. 

Goran je na Instagramu otkrio da su i njemu prva dva testiranja pokazala negativne rezultate, no treći je bio pozitivan. 

"Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak", poručio je. 

Pročitajte više