Nives: Nogometaši obožavaju oralni seks, ali rijetko kad uzvrate uslugu

BAŠ KAO što to radi svakog tjedna, Nives Celzijus je ponovno u svojoj kolumni za njemački Bild otkrila poneki detalj iz svoje spavaće sobe. Ovaj put nije komentirala izgled nogometaša, već je dala svoje otvoreno mišljenje o njihovim seksualnim sposobnostima koje je, vjerujemo, imala prilike steći kroz dugi niz godina dok je ljubovala s nekoliko Dinamovaca. "Slažem se s tim da nogometaši ne mogu ostati vjerni. Bolje ih je imati za ljubavnike nego za dečke, ali s njima je seks predivan", priznala je Nives za najtiražniji i najčitaniji europski list.

"Živcira me to što naprosto obožavaju oralni seks, a rijetko kada tu istu uslugu uzvrate"

"Živcira me to što naprosto obožavaju oralni seks, a rijetko kada tu istu uslugu uzvrate", dodaje odnedavna spisateljica. Iako je jednom i ona sama optužena da je kao jedna od akterica sudjelovala u orgijama s Dinamovim igračima, Nives je tu priču demantirala te sada tvrdi kao nikada ne bi mogla biti s nekim tko voli takve stvari.

"Čula sam da mnogi nogometaši vole orgije i prostitutke. Nikada ne bih mogla biti s nekim takvim. Ja sam dosta eksperimentirala u životu", otkriva Nives Celzijus, supruga Dine Drpića za kojeg kaže da ga obožava. "Udana sam za čovjeka kojeg obožavam. Za nekoliko dana proslavit ćemo četvrtu godišnjicu braka. Još uvijek smo strastveni kao i kada smo se upoznali", priznala je za kraj Nives Celzijus.

A.M.
Foto: Index

Pročitajte više