Nives otkrila zašto nema dečka: "Od muškarca u najmanju ruku očekujem..."

Foto: Instagram

NAKON što je nedavno objavila da je "sretna u ljubavi", Nives Celzijus je u najnovijoj objavi svojim pratiteljima otkrila da nema dečka, a objasnila im je i zašto. 

"Zašto nemam dečka? Pa ovako, kad sam bila mala, svako ljeto sam išla kod bake i deke u moje selo, koje zapravo nije moje jer sam rođena u Zagrebu, kao i ostatak moje familije, ali su baka i deka u nekom trenutku odselili zbog njene bolesti i tako je Lovćenac postao moje selo. Ne znam da li je u to, za nas djecu jako sretno vrijeme bila praksa posvuda, ali u mom selu je u poslijepodnevnim satima dolazio sladoledar", započela je Nives objašnjenje pričom iz djetinjstva. 

"Još uvijek pamtim taj trenutak kada bi simpatični čiko, zvoncao kroz selo, alarmirajući roditelje da svoju dječicu nagrade s kuglom sladoleda. Nije to bio neki najfiniji sladoled koji sam probala ali mi je bio poseban. To iščekivanje, nestrpljivost, zamišljanje okusa koji bi me mogao dočekati, adrenalin dok jurim u strahu da mi ne pobjegne i napokon euforija kad je napokon na mojim usnama. Znam, nije vam jasno kakve veze ova priča ima s mojim statusom solerice. E pa od svog muškarca očekujem da mi izazove u najmanju ruku , taj osjećaj, a dok ne naiđem na njega, uživam u sladoledu", objasnila je Nives uz fotku na kojoj je pokazala kako uživa u sladoledu. 

Njeni su joj pratitelji požurili dati do znanja kako će bez problema naći dečka čim to poželi. 

"Svatko bi te poželio, maco", "Očigledno se u Zagrebu muškarci plaše sposobnih žena", "Najbolja hrvatska pjevačica dečka nema jer joj dotični potreban nije", "Ti si kao i sladoled kad se te vidi odmah te se poželi", bili su neki od komentara. 

 

Pročitajte više