Nova faza Feminnema: Golišavi spot i nastup u finalu HRF-a

NAKON što su Pamela Ramljak i Neda Parmać održale niz audicija i za novu kolegicu odabrale Šibenčanku Nikol Bulat, grupa Feminnem krenula je u nove radne pobjede, točnije, u snimanje spota za pjesmu s kojom su izborile nastup u finalu Hrvatskog radijskog festivala. "Chanel 5" naziv je njihovog novog hita, a za njegovu vizualizaciju zaslužan je redatelj Darko Drinovac, koji će spot dovršiti upravo do početka HRF-a, koji se sljedećeg tjedna po prvi put održava u Opatiji.

Grupa Feminnem u novu je fazu ne odveć uspješne karijere odlučila ući s puno manje odjeće i puno više pamtljivih pjesama koje će se naći na njihovom drugom albumu. Dok njihova bivša članica Ivana Marić boravi na Farmi i najavljuje samostalni projekt, Feminnemke su u zagrebačkom hotelu Arcotel Allegra snimile prvi spot u novoj postavi. Njihova pjesma "Chanel 5" naišla je na odličan odjek u hrvatskom radijskom eteru, pa su djevojke bez problema izborile finale HRF-a i shvatile da su, nakon nekoliko godina traženja na sceni, napokon krenule pravim smjerom.

Žanamari Lalić zamalo postala Feminnemka

Grupa se, podsjetimo, sastala u reality showu Hrvatski Idol, a njihov prvi singl "Volim te, mrzim te" naišao je na dobar odjek u radijskom, ali i televizijskom eteru. Ipak, njihov prvi album prošao je prilično nezapaženo, a djevojke su, umorne od gaža na kojima su uz matricu pjevale covere, počele surađivati s poznatim estradnim menadžerom Vladimirom Mihaljekom Mihom, koji se sredinom devedesetih brinuo za sve vodeće dance zvijezde. Ipak, njihova suradnja nije urodila plodom, a djevojke su, nakon odlaska Ivane Marić, odlučile kako im je pod hitno potrebna promjena. Trećom članicom grupe jedno je vrijeme trebala postali Žanamari Lalić, ali je zbog drugih angažmana (hahaha) zahvalila na ponudi i odlučila kako joj je solo karijera ipak bolji odabir.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više