Nova nada za karijeru: Britney napada kao animirana junakinja

BRITNEY SPEARS će se u svom novom spotu, za pjesmu "Break The Ice", pojaviti kao animirana  junakinja, a njena diskografska kuća nada se kako će ova pjesma, vrlo hvaljena od strane glazbenih kritičara, konačno pronaći put do publike te Britney, unatoč njenim privatnim problemima, vratiti na vrh svjetske glazbene scene.

Ova "drska i radikalna transformacija" bila je upravo Britneyina ideja, jer je poželjela ponoviti ideju o junakinji iz spota "Toxic", samo što će ovoga puta sve biti u animiranom stilu. Britney će u spotu biti smještena u budućnost, a  prikazana je  kao  slatka superheroina. Prema posljednjim informacijama, spot bi se trebao u SAD-u početi prikazivati od 14. travnja ove godine.

Britney će glumiti recepcionerku u ginekološkoj ordinaciji

Osim što pop princeza pokušava ponovno napasti top ljestvice singlova i spotova, jučer se pojavila na razgovoru s producentima televizije CBS, s kojima je dogovarala sudjelovanje u humorističnoj emisiji "Kako sam upoznao tvoju mamu". Na producente je ostavila tako dobar dojam da sada dogovaraju detalje u Britneyinoj ulozi u emisiji.

Britney će tako glumiti Abby, recepcionerku u ginekološkoj ordinaciji, koja se preko ušiju zaljubljuje u Teda koji očajnički želi odstraniti svoju tetovažu. Nakon što je jučerašnji dan provela čitajući scenarij, današnje  prijepodne u studiju je  isprobavala  kostime. Prva će se epizoda snimati ovaj petak.

L.V.
Foto: The Sun

Pročitajte više