Održan "Dockers Barbecue Antifleka Party"

U ČETVRTAK navečer u klubu Aquarius održana je večer Dockersa. Brand muških hlača koje licencno proizvodi "Varteks denim proizvodi" u Novom Marofu u svojoj "antifleka" liniji došao je do punog izražaja na programu koju je obilježilo kuhanje i kiša.

Uprkos jakom pljusku i hladnoći na Dockers Barbecue Antifleka Party došli su najvjerniji prijatelji za koje je kulinarski mag za roštiljem –Tomislav Špiček - spremao  pljeskavice, polpete od hobotnice i slasne kobasice s maštovitim umacima.

Gastro konferansu u novim je Dockers hlačama vodio vrsni gastro kritičar – Rene Bakalović.

Glazbena su tema večeri bile  osamdeste koje je band "Stampedo" začinjavao svojim hitovima.
Program je vodila pjevačica Ivanka Mazurkijević u svom poslovično ležernom stilu.

Svojim je prisustvom  večer obilježio i  Levi´sov top menagement koji je rado sudjelovao u urnebesnoj igri spravljanja kobasica. N

ajprije su se natjecale ekipa "novinara" protiv ekipe "poznatih". Novinarske boje branili su Tonkica Kalauz iz Playboya, Nensi Profaca iz HTV-ovog Glamoura, Matija Babić iz Indexa.hr, te Daniel Berdais, glavni programski čovjek Otvorenog radia na kojem se svakog petka od devet do dvanaest emitira "Dockers Antifleka radio Show".

Poznati glumci Filip Šovagović, Mirjana Rogina i Božidar Alić s redateljem Daliborom Matanićem nakon početnih problema ipak su uspjeli započeti izradu prave kobasice, a u konačnici rezultat je bio gotovo izjednačen.

Pobjednička ekipa novinara odigrala je drugi krug protiv Levi´sovih menagera ALANA HEDA Managing Director Emerging Markets, MAREKA SUZUPRYNE; Sales Manager Eastern Europe,
DOROTE GURTKOVSKE; Managing Director i DAVORA DARABOŠA; direktora Levi´sa u Hrvatskoj, točnije Tvrtke Varteks Denim Proizvodi i ponovno pobijedila.

Svi sudionici izašli su iz igre nezaflekanih Dockers hlača, a ležernost kuhanja u njima najbolje je demonstrirao glumac  Božidar Alić koji nije gasio svoju cigaru tijekom čitave igre.

Slijedila je igra za dobrovoljce iz publike koji su imali zadatak da u jednoj minuti ušpricaju što više šlaga štrcaljkom u čaše koje su držale  djevojke iz Playboyeve "Vruće patrole" odjevene u izazovne Playbojeve majice i muške Dockers antifleka hlače.

Djevojke su, naime, nosile reviju Dockersovih antifleka hlača u kombinaciji s grudnjacima od tijesta koje je dizajnirala Ana Ugraković, na radost mlade ekipe stasitih  rukometaša RK "Zagreba" koji su bili glavni Dockersovi antifleka manekeni.

Pročitajte više