Operacija Trijumf: Andrea Harapin studentima priznala da je trudna

STUDENTICA Akademije u reality showu Operacija Trijumf, 24-godišnja Andrea Harapin, ostalim je studentima danas priznala da je trudna. Podsjetimo, Index.hr doznao je da je Andrea trudna s Vjekoslavom Apostolskim, bratom kontroverzne voditeljice "Golih vijesti", Gianne Apostolski. Andrea je za trudnoću saznala nedavno pa nije imala dovoljno vremena da sretnu vijest priopći užim članovima svoje obitelji.

"Naravno da mi je drago što je moja kćerka trudna i još mi je više drago što se toga ne srami i što je priznala ostalim studentima. Meni osobno to nije uspjela reći prije odlaska na Operaciju trijumf, ali nisam se puno iznenadila jer sam nekako to i naslućivala", ispričala nam je Andreina majka Sonja, koja je jako zadovoljna dosadašnjim nastupom svoje kćerke u ovom reality showu. "Ona je za mene uvijek bila pobjednica i pobijedila je samim time što je dospjela u taj show. Njezinim sam nastupom zadovoljna, ona je jako talentirana, jako karizmatična i vjerujem da će svojim glasovnim sposobnostima i osobnošću privoljeti simpatije sviju", rekla nam je Sonja.

"Vjerujem u sud svoje kćerke, vjerujem da je put koji je izabrala najbolji za nju i podržavam je u svakoj odluci", kaže Sonja izbjegavajući davati ikakve komentare vezane za obitelj Apostolski. Gianna Apostolski također je škrtarila je na riječima kada smo je pitali za komentar, no potvrdila nam je da možemo očekivati skorašnje vjenčanje njezinog brata Vjekoslava i Andree. "Istina je da je Andrea s mojim bratom u vezi, da je trudna dva mjeseca i da će njih dvoje uskoro stati pred oltar", rekla je Gianna.

Nakon Severine, u show dolazi i grupa Magazin

Zvijezde nadolazeće, treće Gala večeri "Operacije trijumf" biti će grupe Magazin i Zana. Osim njih, svoje sudjelovanje u nekima od budućih koncerata u sklopu showa potvrdili su, navode producenti, Nina Badrić, Petar Grašo i Vlatko Stefanovski, a pregovori s Goranom Bregovićem u završnoj su fazi.

K.H.

Pročitajte više