Ostvaren životni san: Victoria Beckham na naslovnici Voguea

NEMA stajanja za najpoznatiju "modnu žrtvu" na svijetu - ovog vikenda osvanula je na naslovnici "britanske modne biblije", časopisa Vogue, a urednica jednog od najprestižnijih modnih magazina Alexandra Shulman oduševljena je suradnjom te najavljuje kako će ubuduće surađivati na nekoliko projekata. Posh se tako, odmah nakon završetka turneje sa Spice Girls, snašla i postigla ono što neki zovu njezinim najvećim modnim uspjehom dosad.

"Teško je biti pop zvijezda i žena nogometaša. Svjesna sam činjenice da ljudi imaju potpuno krivu percepciju mog života", objašnjava Victoria Beckham u intervjuu za britansko izdanje Voguea, popraćenom velikim editorijalom na kojem je surađivala s fotografom Nickom Knightom.

U kolumni za daily Mail, urednica Voguea Alexandra Shulman izrazila je oduševljenje suradnjom, nazivajući Posh Spice "toplom, pametnom i vrlo duhovitom osobom". "Pričali smo o svemu, a posebice o našim sinovima. Zanimalo ju je čime se moja djeca žele baviti kad odrastu. Njezin suprug David je, naime, zabrinut da će svi njegovi sinovi postati plesači jer su oduševljeni turnejom grupe Spice Girls", piše urednica u kolumni.

Rebecca Loos opet provocira

Iako inače izbjegava pitanja o svojedobnoj suprugovoj ljubavnici Rebecci Loos, Victoria Beckham priznala je britanskom Vogueu: "Imamo djecu i nisam htjela po sudu povlačiti naš privatni život. Oko nas je jedna pozitivna i lijepa energija, za ostalo ne želim znati". Inače, Rebecca Loos se bacila u pjevačke vode - njezina prva pjesma "Your Boyfriend" bavi se preljubništvom, što su mnogi shvatili kao provokaciju. Victoria se ipak ne mora bojati - brojne ankete pokazuju kako su Britanci skloniji njoj nego ljubavnici Davida Beckhama, što je Rebecca Loos već osjetila zahvaljujući slaboj prodaji prvog singla.

D.K.
Foto: Vogue

Pročitajte više