Otac Mije Negovetić: Ženama godi kada dobiju kompliment

Screenshot: YouTube

NAKON što je jučer HRT-ov voditelj Davor Meštrović u jutarnjem programu izrekao rečenicu "Uživajmo u Mijinim hlačicama" pri najavi spota maloljetne Mije Negovetić, digla se prilična bura u javnosti. Prvo se oglasila Jelena Veljača u ime inicijative Spasi me, koja je Meštrovićevu izjavu nazvala seksističkom te u obraćanju tražila ispriku voditelja i državne televizije.

HRT i Meštrović su se ispričali, a sada se o svemu oglasio Mijin otac Igor Negovetić.

"Moje generalno mišljenje, kao roditelja Mije Negovetić, jest da je izjava HRT-ova voditelja neprimjerena, ali smatram da nije zlonamjerna i da postoje puno veći problemi u svijetu od Mijinih hlačica. Kao roditelji, s obzirom na to da je Mia maloljetna, apsolutno stojimo iza svake njezine garderobe, pa i one na spotu ili "Dori", oko koje se isto jako puno komentiralo. Smatram da su žene općenito ljepši spol i da im godi kada dobiju kompliment, netko će ga nazvati seksistički", kazao je Negovetić za Slobodnu Dalmaciju.

"Isto tako mislim da žene, pogotovo u glazbenoj industriji, jako igraju i na tu kartu i da je, nažalost, na taj način bit glazbe stavljena u drugi plan. Omjer bi trebao biti malo bolji, u korist glazbe. Dotičnom gospodinu bih prihvatio ispriku jer smatram da na javnoj televiziji treba dodatno paziti što se govori", zaključio je Mijin otac.

Pročitajte više