Otkrivamo što na odmoru rade hrvatske ljepotice (uz golišave fotke)

Foto: Instagram

IAKO je ljeto tek počelo, brojne poznate Hrvatice već su se okupale i na društvenim mrežama objavile fotografije u kupaćim kostimima. "Pročešljali" smo njihove fotografije i saznali gdje su dosad bile.

Maja Šuput prava je obožavateljica putovanja, pa je gotovo svakog tjedna na nekoj drugoj lokaciji. Čim uhvati malo slobodnog vremena priušti si kratko putovanje, a tako je bilo prošlog tjedna kad je stigla u Novi Vinodolski. Objavila je tada provokativnu fotografiju na kojoj samo u gaćicama s balkona hotela promatra more, ali fotografije s bazena.

Odmor si je priuštila i Severina, koja se opušta u društvu sina Aleksandra i dečka Igora Kojića. Nakon što su obišli njen rodni Split, zaputili su se prema Zadru gdje se zabavljaju na plaži. Severinina fotka u kupaćem kostimu zapalila je Instagram.

Nakon vjenčanja s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, voditeljica Antonija Blaće zaputila se na mini medeni mjesec u Poreč, a pohvalila se fotografijom vjenčanog prstena.

Iako je rekla da će joj ovo ljeto biti radno, Lana Jurčević ovog je vikenda pronašla malo slobodnog vremena pa je skočila do Biograda na Moru.  Odlazak na plažu zabilježila je i objavila na Instagramu.

Malo slobodnog vremena uhvatila je i Nina Badrić, a na Instagramu se pohvalila fotkom s Hvara.

Ecija Ivušić zasad je bila u Splitu, a najavila nam je da će se ove godine tradicionalno odmarati na Korčuli. Fotografije u kupaćem kostimu pokazale su da su se njena discipliniranost i redoviti odlasci u teretanu itekako isplatili.

Antonija Šola odmara se na otoku Pagu, a i ona se pohvalila fotkom u bikiniju.

Fani Stipković zasad se odmara samo u Barceloni, a nadamo se da joj je u planu i dolazak na Jadran.

Pročitajte više