Otkriveno gdje je bio Grašo na dan kad je Hana izašla iz rodilišta

Foto: Milan Sabic/Grgo Jelavic/Pixsell

HANA Huljić Grašo jučer je izašla iz rodilišta u pratnji svoje majke Vjekoslave Huljić. Hana i beba Alba došle su doma, a obiteljski prijatelj Dino Rađa objavio je i prvu fotografiju bebice na svom Instagram profilu. 

Tata Petar Grašo ipak sinoć nije bio sa suprugom i kćeri. Pjevač je nastupao u Dubrovniku kao gost večeri na koncertu najboljih hrvatskih klapa. Grašo će i za vikend nastupati na Fusion festivalu u Splitu.

Po Hanu je u rodilište došla mama

Hana Huljić je, podsjetimo, jučer izašla iz rodilišta u društvu svoje majke Vjekoslave. Novopečena mama snimljena je u ljetnoj haljini cvjetnog uzorka, a Hani i Vjekoslavi je s bebom pomogla medicinska sestra.

Podsjećamo, Hana je svoje prvo dijete rodila u nedjelju. Pjevačica je, kako se ranije saznalo, trebala roditi 23. srpnja, no beba je stigla ranije. Djevojčica je stigla carskim rezom. Hana je u jutarnjim satima stigla u rodilište, a rodila je u poslijepodnevnim satima. 

Na vjenčanju otkrili spol i ime djeteta

Podsjećamo, Hana i Petar su na svom vjenčanju otkrili uzvanicima spol djeteta i ime. Tada je javnost saznala da par želi kćer nazvati Alba.

Pažnju javnosti privukao je i stari intervju Danijele Martinović, koja je tada rekla da bi tako nazvala kćer kada bi je rodila. Grašina bivša partnerica otkrila je 2014. godine da je pričala s Grašom o djeci i da su imali isplanirana imena.

Grašin kum Tomaž otkrio po kome je malena Alba dobila ime

Dan nakon što je Hana rodila, slovenski chef i Grašin kum Tomaž Kavčić stigao je u Split kako bi uz pjevača i obitelj Huljić slavio rođenje djevojčice. Tom je prilikom otkrio zašto su Hana i Petar svojoj kćerkici nadjenuli ime Alba.

"Ono što sam sada siguran jest da je dida Zoran sigurno posebno sretan jer je i njegovo ime nastalo od 'zore' što je na talijanskom alba, kako se zove i naša najsretnija djevojčica. Najljepše su zore u mom kraju i ne možete ni zamisliti koliko mi je drago što su izabrali ime Alba. Svake zore odsad pomislit ću na djevojčicu Albu te Hanu i Petra", rekao je chef.

Pročitajte više