Ovako je William reagirao kad mu je Meghan mahnula na prvom susretu od Megxita

Screenshot: BBC

MEGHAN MARKLE i princ Harry prvi put su se pridružili ostalim članovima kraljevske obitelji nakon što su odlučili napustiti svoje kraljevske dužnosti. 

Britanska kraljevska obitelj okupila se na obilježavanju dana Commonwealtha u Westminster Abbeyju. U katedralu su ušetali prije Williama i Kate te zauzeli svoja mjesta prije njih. Zatim su se pojavili William i Kate, a to je ujedno bio i prvi javni susret braće nakon odluke o Megxitu, kako su njihovu odluku nazvali britanski tabloidi, pa su sve kamere pratile kako će se ponašati pri prvom susretu.

Kad su se William i Kate pojavili u katedrali, Meghan i Harry su se nasmijali, a Meghan je veselo mahnula šogoru i šogorici te izgovorila: "Hej..."

Oni su joj pristojno odzdravili, također uz osmijeh, a William je izgovorio i još nekoliko riječi prije nego što se smjestio.

Jednako raspoloženo je pozdravila i princa Charlesa kojemu se i naklonila uz osmijeh.

William i Kate sjedili su u prvom redu, a Meghan i Harry u redu iza njih. "Odbjegli" kraljevski par je čitavo vrijeme djelovao veoma dobro raspoloženo, a Meghan je plijenila pažnju u zelenoj haljini s potpisom Emilije Wickstead.

Britanski mediji pišu da je ovo ujedno i posljednja kraljevska dužnost koju će Meghan i Harry obaviti prije 31. ožujka kada i službeno prestaju njihove obaveze prema kraljevskoj obitelji.

 

Pročitajte više