Ovi kirurzi okreću gadnu lovu na plastičnoj operaciji koju muškarci žele kao ludi

Foto: LCAS/YouTube

MEĐU temama o kojima nikad nije pronađen konsenzus je i veličina penisa. "Ogromna veličina je dostižna", "Produljite svoj penis brzo i učinkovito", "Nemojte zavidjeti obdarenim muškarcima, budite poput njih", naslovi su oglasa koje često vidimo u novinama, ali i spamu svog e-maila.

S obzirom na to da su pornići puni muškaraca s natprosječno velikim alatkama, koje se zbog toga smatraju garancijom bogatog seksualnog života, nije nikakvo čudo da je posao povećanja penisa posao u procvatu. No duljina nije sve što muškarci traže, sve češće ih zanima i povećanja obujma njihovog penisa. Operacija koja muškarcima pruža ono u čemu ih je majka priroda zakinula zove se penoplastija, a o njoj su za Unilad progovorili kirurzi Maurizio and Roberto Viel, koji su inače blizanci.

"Ova operacija jako je popularna kod raznih društvenih klasa i profesija bez obzira na kulturološke i ekonomske okolnosti te godine pacijenata, one se kreću od 20 do 70. Ne postoje ograničenja, to je problem s kojim se bore svi muškarci", tvrde braća.

Princip operacije sličan je kao kod "brazilskog butt lifta", liposukcijom se uzima mast iz drugih dijelova tijela te uštrcava u penis. Zbog toga on postaje deblji, no zanimljivo je da ne postoji neka standardna veličina koju muškarci traže.

"Ne postoji uobičajena veličina penisa koju većina muškaraca traži, zapravo oni samo žele da njihov penis nakon operacije izgleda realistično, a ne da je dvostruko ili trostruko veći, kao što biste očekivali", tvrde Vielovi.

Dodaju da je prosječni penis nakon operacije 2,5 centimetara deblji i dulji. Ovoj operaciji se svakog tjedna u njihovoj ordinaciji u Londonu podvrgava više od 20 muškaraca, a cijena joj je 3500 funti. Rezultati su trenutačni.

Kao i svaka operacija i ova ima svoje rizike. Moguće je da se transplantirana mast zgruša, no kirurzi iz London Centre for Aesthetic Surgery tvrde da to nije ništa što malo masaže ne može riješiti. Iako svake godine obave više od 200 ovakvih operacija, iz ovog centra ipak upozoravaju da za dobar seks nije najzaslužniji penis, već mozak.

Braća kirurzi ističu da njihovi pacijenti nakon operacija bez iznimke imaju bogatiji i bolji seksualni život. 

Pročitajte više