Ovi trikovi za preživljavanje svakodnevice zvuče bizarno, ali ljudi se kunu u njih

Screenshot: YouTube

NA REDDITU se doista može pronaći svašta i teme su vjerojatno raznolikije nego na bilo kojoj drugoj internetskoj stranici. 

Njegov korisnik pod nadimkom Rat-avec-London tražio je od drugih da podijele male životne trikove koji zvuče glupo i nevjerojatno, no djeluju. Ubrzo je dobio preko 26 tisuća odgovora, a njegova je tema postala viralna. 

Evo nekih od podijeljenih trikova. 

1. Kad god vam se slučajno upali protupožarni alarm u kući, dajte svojim ljubimcima poslastice kako bi došli odmah k vama u slučaju stvarnog požara i tako ubrzali vrijeme bijega na sigurno. 

2. Ništa nije loše u tome da dolazite na posao, odrađujete apsolutni minimum dovoljan za zadržavanje posla te idete kući uživati u svom životu. To će vam očuvati mentalno zdravlje. 

3. Ako ste u stranoj zemlji čiji jezik ne poznajete, naučite kako se kaže molim i hvala. Zajedno s osmijehom tim ćete riječima puno postići. 

4. Ako vam prsten zapne na prstu i ne možete ga skinuti, otopina za pranje prozora najčešće pomaže, tvrdi osoba koja je godinama radila u zlatarni. Samo njome pošpricajte kožu oko prstena i lakše će skliznuti s prsta.

5. Kad ste živčani, u panici i trebate se opustiti, samo brzo pomičite nožne prste. Iz nekog razloga vaš mozak ne može istovremeno paničariti i pomicati nožne prste.

6. Popijte čašu vode nakon svake čaše alkohola i izbjegnite mamurluk.

7. Ako vam se špranja zabije ispod kože, omotajte to mjesto korom banane, unutarnjom stranom prema koži. Najčešće će špranja sama izaći. 

8. Prespavajte velike odluke. Najbolje razmišljate ujutro, a često nakon što prođe neko vrijeme shvatite da biste napravili veliku pogrešku hitrom odlukom.

9. Ako gledate YouTube videa na mobitelu, samo prebacite na kraj videa i ponovno ga pokrenite da biste preskočili sve reklame.

10. Ako vam je jako vruće, stavite zapešća pod hladnu vodu ili na njih stavite led. Ta su mjesta jako prokrvljena i brzo ćete ohladiti svoje tijelo.

Pročitajte više