Ovih 15 znakova reći će vam jeste li loši u seksu

MISLITE li da ste dobri u krevetu? Ili ste možda najgori seksualni partner kojeg netko može poželjeti? Želite li zaista znati odgovor?

Čak i ako skupite hrabrosti postaviti pitanje, vaši bi partneri mogli lagati kako ne bi povrijedili vaše osjećaje. Srećom, istina je da postoji mnogo načina na koje možete saznati kakav ste ljubavnik, piše Daily Mail.

Ovo su samo neki od znakova koji će vam otkriti jeste li loši u seksu:

Ne masturbirate

Postoji izravna povezanost između toga koliko često ljudi masturbiraju, koliko orgazama imaju i koliko uživaju u seksu. Znati kako sebi priuštiti zadovoljstvo znači da razumijete koje vam tehnike najbolje odgovaraju. Redoviti orgazmi također pomažu u održavanju snažnog i stabilnog libida.

Niste baš iskusni

Do savršenstva se dolazi vježbom, ali ne računa se samo broj ljubavnika koje ste imali, nego i eksperimentiranje. Također se možete educirati o seksu čitanjem ili online istraživanjem.

Vaš spolni nagon je nizak ili ga uopće nema

Svima se želja za seksom pojačava na početku odnosa. Naša se prava želja otkriva tek nakon nekog vremena. Ako niste toliko zainteresirani za seks, malo je vjerojatno da možete ponijeti titulu savršenog ljubavnika.

Previše ste fokusirani na orgazam

Procjenjujete li uspješnost spolnog odnosa prema tome koliko je puta ste doživjeli orgazam, potpuno ste promašili poantu. Seks nije samo cilj, već je čitavo iskustvo. Na kraju krajeva, orgazam traje samo nekoliko sekundi ili minuta.

Preskačete predigru

Za sjajan seks oboje morate biti zagrijani - fizički i psihički. Naravno, ponekad ste oboje toliko uzbuđeni da se možete prebaciti ravno na seks i to je super. No, većinu vremena, a posebno za žene, predigra je nužna. Vagina se mora podmazivati ​​i širiti da bi seks bio ugodan, a predigra je ono što dovodi do toga.

Ne osjećate se ugodno u svom tijelu

Ako se tijekom seksa ne možete opustiti, vjerojatno nećete biti dobar seksualni partner. Ako se ne osjećate ugodno dok ste goli, kako možete uživati ​​u seksu?

Ne uzvraćate oralni seks

Jedna je stvar reći da ne uživate u davanju ili primanju oralnog seksa, ali nešto sasvim drugo je očekivati od partnera da vas oralno zadovolji, ali to ne uzvraćati. Davanje oralnog seksa bez upita, s entuzijazmom, zaštitni je znak velikog ljubavnika.

Odrasli ste u kućanstvu u kojem se seks smatrao "lošim"

Ako su vaši roditelji bili duboko religiozni ili konzervativni, o seksu se vjerojatno u kući rijetko razgovaralo te se možda seks čak smatrao nečim sramotnim. Ako vas seks čini da se osjećate loše, velika je vjerojatnost da to ima veze s odgojem.

Bojite se isprobati nove stvari

Ako patite od anksioznosti, velike su šanse da ne pokušavate ništa novo u krevetu iz straha da ne ispadnete budala. No, bolje je doživjeti neugodne trenutke nego biti potpuno predvidljiv i dosadan u krevetu. Ne riskirati znači zaglaviti u kolotečini.

Ne tražite ono što želite

Očekivati da vaš partner pročita nešto što biste htjeli da vam učini je nezrelo i nerealno. Seksualne vještine učite kroz iskustvo i komunikaciju sa svojim partnerom. Ako ne znate što vas uzbuđuje, kako bi vaš partner to trebao znati? Ako znate, ali im ne govorite, u čemu je poanta? Seks ne bi trebao biti kviz u kojem partneri pokušavaju pogoditi vaše želje.

Ne pitate svog partnera što mu se sviđa

Još gore od toga da partneru ne date do znanja što vam se sviđa jest ne truditi se saznati što se njemu sviđa. Nemojte se bojati pitati radite li nešto kako treba. Najbolji i najučinkovitiji način da saznate što vaš partner uistinu želi jest... pitati ga.

Uvrijedite se kad vam partner da do znanja kakav mu je bio seks

Ako se naljutite kada vam partner sugerira da se pomaknete malo ulijevo, krenete jače ili se okrenete drugačije, onda vjerojatno niste ljubavnik za poželjeti.

Partner utihne nakon seksa

Ako vaš partner nakon seksa utihne, velika je vjerojatnost da je nešto pošlo po zlu. Većina parova je nakon seksa euforična. Trebali biste se osjećati bliže i povezanije, a ne udaljeni i nezadovoljni.

Vaši partner sve manje želi seks

Količina seksa koju imate opada što ste duže zajedno. Razmislite koliko se to brzo dogodilo u vašem slučaju i shvatit ćete koliko je ugodan seks s vama. Što je seks bolji, to će biti redovitiji. 

Nitko od bivših nije htio da budete prijatelji s povlasticama

Ako imate priličan broj bivših partnera, a niti jedan od njih nikada nije nazvao pijan ili vam predložio da se nastavite seksati unatoč prekidu, to vjerojatno nije dobar znak.

Pročitajte više