Ovo su navodni honorari Gospodina Savršenog i natjecateljica

Foto: Press

REALITY showovi godinama se prikazuju na malim ekranima, a honorari su zasigurno jedan od motiva među kandidatima koji se prijavljuju za sudjelovanje. Djevojke koje su došle tražiti ljubav u Gospodina Savršenog po svemu sudeći neće iz showa izaći punih džepova.

Opće poznato je da se kandidati u reality showove često prijavljuju i zbog honorara, a prihodi iz takvih emisija mnogima od njih su spasili egzistenciju. Djevojke iz Gospodina Savršenog neće se moći time pohvaliti. Za samo jedan dan snimanja emisije dobit će tek 500 kuna, a emisija se nije snimala svakog dana, piše Slobodna Dalmacija.

Navodno se samo jedna od najkontroverznijih natjecateljica Olivera Matijević uspjela izboriti za nešto veći honorar, a to joj je pošlo za rukom jer je u show ušla kao pjevačica, premda ne toliko poznata široj javnosti.

Za kraj ostao je i sam Gospodin Savršeni, Toni Šćulac, doktor fizike i predavač na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu koji će, navodno, za tri mjeseca snimanja dobiti honorar od otprilike 75 tisuća kuna.

Pročitajte više