Pamela Anderson još uvijek najtraženija žena Interneta

PAMELA ANDERSON jedna je od žena koja se već više od deset godina uspješno drži na samom vrhu liste najtraženijih ljepotica na Internetu, a to potvrđuje i nedavna anketa napravljena za časopis Loaded.

Bivša zvijezda serije Baywatch, poznatija po silikonskim grudima nego po glumi, najtraženija je ljepotica čije slike i filmove traže Internet surferi, tvrdi anketa objavljena u zadnjem broju časopisa za muškarce - Loaded.

No, svoju Internet popularnost Pamela ipak može najviše zahvaliti slavnom amaterskom porniću snimljenom sa svojim bivšim mužem, Tommy Lee-jem.


Naime, najviše surfera koji upisuju njezino ime u pretraživače Interneta najčešće traže stranice s kojih mogu downloadati eksplicitni film ili barem neki njegovi dijelovi.

Prema anketi časopisa Loaded, najpopularnije ljepotice svrstane su u kategorije prema zanimanjima, pa je tako najtraženija manekenka Ali Landry, dok je u svijetu pop glazbe lijepa Holly Valance zbacila Kylie Minogue s prvog mjesta.

U kategoriji filmskih zvijezda, na trećem mjestu nalazi se Catherine Zeta-Jones, dok su ispred nje Estella Warren i Halle Berry.

Ipak, ispred svih njih je "vječna" Pamela, za koju je glasnogovornik časopisa Loaded izjavio: "Pammy je, po svim mjerilima, najtraženija žena na Internetu."

Pročitajte više