Paris Hilton pokupila nagradu za najbolji vrisak

AMERIČKI magazini vole putem glasova svojih čitatelja dijeliti nagrade slavnim osobama, pa je i "Teenpeople" objavio listu najpopularnijih filmskih i televizijskih glumaca, te glazbenika u raznim kategorijama. Neobičnu nagradu za najbolji filmski vrisak dobila je milijunašica Paris, koja prema svemu sudeći, želi postati i slavna glumica.

Koliko zaista može biti glasna, Paris je dokazala u horor filmu "Kuća voštanih figura". Paris je nagradu pokupila uz dizajnersku haljinu, Fendi torbu i ogroman zaručnički prsten Parisa Latsisa.

Iako je njen pornić putem Interneta obišao cijeli svijet, jetseterica se u početku snimanja "Kuće voštanih figura" sramila skinuti pred kamerama. Redatelj je s njom ostao sam na setu i pustio pjesmu "Screwed" s kojom se pokušala probiti i u glazbenim vodama.

Paris je na kraju izjavila da je scena ispala "lijepo i seksi", ali da ipak nije privukla mnogo gledatelja u kino dvorane.

Najveći dobitnik na ovogodišnjem Tenn Choice Awards ipak je Ashton Kutcher s tri nagrade za pojavljivanje na filmu i televiziji, a nagrade su, između ostalih, dobili i Eva Longoria za "Kućanice", Angelina Jolie i Brad Pitt za "Mr and Mrs Smith", Eminem kao najbolji raper i Mariah Carey za ljubavnu pjesmu "We Belong Together".

Poduži spisak svih nagrađenih možete pogledati na www.teenpeople.com.

Pročitajte više