Paris Hilton postavila sliku u bikiniju na Twitter, demantira da je opet uhvaćena s marihuanom

BOGATA nasljednica, Paris Hilton demantirala je da je ponovo zadržana kod policije zbog posjedovanja marihuane, ovog puta na francuskom otoku Korzici.

Popularna plavuša navodno je nosila marihuanu u torbici prilikom slijetanja u zračnu luku Figari kamo je došla u privatnom avionu. Agencija AP je javila da je policija našla manje od jednog grama kanabisa u njenoj ručnoj torbi te ju nakratko zadržala i ubrzo pustila.

"Zlo mi je od ljudi koji izmišljaju glasine o meni. Posljednja glasina o meni je također potpuna laž. Ne vjerujte onome što čujete, to su bezvezne gluposti", napisala je Paris na Twitteru prije nekoliko sati. Brzo nakon toga stavila je svoju sliku u bikiniju na profil i napisala: "Volim ljeto". 

29-godišnja nasljednica ranije je ovog mjeseca uhićena u Južnoafričkoj Republici, također zbog posjedovanja marihuane. Kasnije je utvrđeno da je sporni paketić pripadao jednom od njenih prijatelja pa je puštena nakon saslušanja na sudu.

Paris je poznata kao velika ljubiteljica marihuane i nekoliko je puta, bez ustručavanja priznala da uživa u zabranjenoj supstanci. Na privatnoj snimci koju je 2003. u javnost pustio njen tadašnji dečko, njeni su obožavatelji mogli vidjeti kako nasljednica uživa u pušenju trave iz lule.

Pročitajte više