Pijane lezbijske orgije u Big Brotheru

ČINI SE da se koncepcija najpopularnijeg svjetskog reality showa pomalo izlizala i postala dosadna gledateljima, pa se producenti najnovijeg engleskog Big Brothera svim silama trude zadržati gledatelje uz male ekrane.

Najsigurni način za podizanje gledanosti jest, pogađate i sami, seks. Tako je petero preostalih stanara u Big Brother kući za vikend organiziralo dosad najrazuzdaniju zabavu viđenu u dosadašnjim izdanjima ovog svjetski popularnog reality showa.

Ukućani su se skinuli u topless te uskočili u jazucci, te se, potpomognuti nemalim količinama šampanjca, počeli međusobni ljubiti i pipkati.

U izmjeni "nježnosti" prednjačili su tamnoputa prsata Makosi (24) i 23-godišnji Anthony, koji su se ljubili toliko dugo da su ostali ukućani pomislili da se seksaju, te su iskočili iz jacuzzija.

Makosi je nakon Anthonya prešla na 26-godišnju plavušu Orlaith, s kojom je izmjenjivala nježne poljupce, a bilo je i diranja po grudima.

Sljedećeg su jutra razuzdani ukućani pokušavali objasniti svoje ponašanje prevelikim količinama šampanjca, a najbolji komentar dala je Makosi: "Mislim da bi trebalo detaljno počistiti taj jacuzzi prije nego što netko uđe u njega".

Uskoro bi trebao krenuti i drugi hrvatski Big Brother, a ostaje nam vidjeti hoće li i naši pribjegnuti ovakvim metodama podizanja gledanosti.

Pročitajte više