Pitt preuzeo vinariju u Francuskoj čiji je dio Jolie navodno prodala da mu se osveti

Foto: EPA

Brad Pitt ponovno je preuzeo kontrolu nad francuskom vinarijom Château Miraval koju je 2014. godine kupio s bivšom suprugom Angelinom Jolie.

U dokumentima se navodi da je Angelina bivšem suprugu "namjerno onemogućila da zadrži potpuno vlasništvo nad vinarijom, vinogradima i rustikalnom vilom", prenosi Daily Mail. 

Imanje Château Miraval, koje se nalazi na jugu Francuske, u središtu je dugogodišnje sudske bitke bivšeg glumačkog para. Rat ružičastih vina, kako su mnogi prozvali njihovu bitku, započeo je nakon što je 48-godišnja glumica prodala svoj udio ruskom poduzetniku Juriju Šefleru. Bradovi su je odvjetnici tada optužili da je pustila stranca u glumčev obiteljski dom.

Brad je tvrdio da o prodaji nije znao ništa i da se Angelina potajno viđala s Rusom. Također, Pitt vjeruje da je njegova bivša supruga s razlogom odabrala ruskog biznismena koji ima veze s Vladimirom Putinom, jer je znala da bi to bilo loše za posao. Ranije je izjavio da je to njezina osveta zbog zajedničkog skrbništva.

Izvor blizak 60-godišnjem glumcu je za strane medije izjavio da ruski poduzetnik više nema nikakve ovlasti u više milijuna dolara vrijednoj vinariji koju su Brad i Angelina kupili 2008. godine.

Pročitajte više