Žena platila 1400 dolara za Taylor Swift. Na kraju joj javili da prodavač nema karte

Foto: EPA

U SLUČAJU da već niste čuli, proces kupnje ulaznica za turneju najveće glazbene zvijezde svijeta Taylor Swift podsjećaju na scene iz Igara gladi. Obožavatelji u Americi izdvajaju stotine, ako ne i tisuće dolara kako bi vidjeli i čuli popularnu pjevačicu.

Mnogi kupuju ulaznice od preprodavača, a u zadnje vrijeme najčešće koriste američku stranicu StubHub, s obzirom na to da se Ticketmaster stalno ruši. Stefanie Klein tamo je pokušala kupiti karte za svoju kćer i sebe koje je platila nevjerojatnih - 1400 dolara, javlja NBC Los Angeles.

"Eras je trenutno najvažniji događaj u svemiru. Bila sam sretna jer sam uspjela kupiti karte i bila su to prilično dobra sjedala. Kći je bila oduševljena", ispričala je Klein i otkrila da priča ipak nema sretan kraj. 

Jedva dobila povrat novca

StubHub joj je kasnije javio da ulaznice zapravo ne postoje - prodavač ih nije uopće imao. Ponudili su joj gotovinski povrat cijene ulaznica. Međutim, nije dobila novac natrag tako brzo kako je očekivala.

"Ništa nisam dobila od korisničke službe. Davali su mi samo razlog za razlogom, izgovor za izgovorom. Stalno sam ih zvala, ali ne mogu više. Nisam se mogla više svađati ni trošiti svoje vrijeme, dizali su mi tlak previše", kaže.

Nakon što su mediji prenijeli njezinu priču, na kraju je uspjela dobiti povrat novca. Pronašla je i druge ulaznice s dobrim mjestima, tako da će ona i njena kći na kraju ipak vidjeti Taylor Swift, za razliku od mnogih drugih koji su kupili karte za sjedala koja su doslovno iza pozornice.

Pročitajte više