Platila frizeru 560 kuna pa dobila "najgoru frizuru koju je imala u 20 godina"

Foto: Facebook

RACHEL WHITE, poštarica iz Walesa tvrdi da joj je previše neugodno obavljati svoj posao nakon što je šišanje pošlo po zlu. 

Na Facebooku se požalila da je nakon provedena četiri i pol sata kod frizera izašla s "najgorom frizurom koju sam imala u svojih 20 godina", a da stvar bude gora platila ju je 560 kuna. 

Za Daily Mail otkrila je da nije provjeravala kako joj izgleda kosa nakon samog šišanja jer je pretpostavila da ne može izgledati loše nakon toliko vremena provedenog u salonu. 

Kad je došla kući pogledala se, pokazalo se da itekako može. 

"Samo sam tražila da mi skrate kosu pa nisam očekivala velike promjene, ali rođakinja mi je rekla da se zbilja moram pogledati", kaže ona. 

Pokazalo se da joj je kosa nejednako ošišana te da pojedini pramenovi jednostavno vire van. 

"Pokušale smo je srediti, ali nikako nije uspjelo", dodala je Rachel. 

Fotke frizure je objavila na Facebooku gdje je označila salon u kojem se šišala kako bi upozorila druge da ne ponove njenu grešku, tvrdi. 

"Ponudili su mi da dođem i da mi besplatno poprave štetu, ali nisu se ispričali i nema šanse da nogom kročim u taj salon", rekla je ona. 

Posjetila je drugi frizerski salon u blizini gdje su joj popravili frizuru, ali morala je žrtvovati oko sedam centimetara kose, tvrdi. 

"Dugo neću moći nositi raspuštenu kosu, a ovo je jako utjecalo na moje samopouzdanje", zaključila je. 

Ekipa na Facebooku stala je na njenu stranu i posavjetovali joj da traži povrat novca. 

"Ovo je užasno, jedno od najgorih šišanja koje sam ikad vidjela. Odvratno je što su je uopće pustili da ovakva izađe iz salona", "Ne bih im dala da mi narežu tortu", "Čime su te to šišali, nožem za mazanje?" bili su neki od komentara. 

Pročitajte više