Platinasti trio otkriva tajne života u Hefnerovoj vili

OTAC Playboya, legendarni Hugh Hefner, koji je odavno poznat po tomu da ne može ući u monogamnu vezu te stoga nikada nije imao manje od sedam djevojaka, danas živi život nešto sporijim tempom. Ako se život s tri zanosne platinaste plavuše uopće može nazvati "sporijim tempom", tojest.

Hef se u posljednje vrijeme pojavljuje i kao glavni junak u knjigama koje izdaju njegove bivše djevojke, a u kojima opisuju kako je to bilo biti "Hefova djevojka".

Platinasta trojka koja trenutno grije Hefov krevet njegov je posljednji izbor, a zajedno sa svojim triom plavuša Hef je odlučio svijetu i sam otkriti kako je to živjeti u njegovoj palači, dopustivši pri tomu TV kamerama da u nemali broj epizoda emisije "The Girls Next Door" pokažu kako je to živjeti po "policijskom satu", odnosno vraćati se kući prije sumraka.

Među tri zanosne plavuše, ona koja nosi titulu djevojke koja je najduže s Hefom je svakako Holly Madison, a koja se uvijek trudi biti uz njega.

Bridget Marquardt druga je Hefnerova djevojka s tendencijama da postane novinarka, dok je Kendra Wilkinson postala Hefovim posljednjim izborom, te samim time njegovom najmlađom i "najnovijom" djevojkom. Svaka od djevojaka uživa Hefovu naklonost, no tu su i stroga pravila pa djevojke nerijetko moraju ići i u školu. Sve troškove pokriva, naravno, sam Hugh.

B.S.

Pročitajte više