Pobjeda Tare i Dine podijelila publiku: "Favoriziraju ih od prve emisije"

Foto: Instagram/Facebook

DVOBOJ zadnja dva para u showu Zvijezde pjevaju bio je napet do samoga kraja kad su pobjedu ipak odnijeli najmlađi natjecatelji Dino Jelusić i Tara Thaller. I dok su neki gledatelji sretni zbog njihove pobjede i čestitaju im, drugi su pak uvjereni da su pobjedu trebali odnijeti Bojan i Ashley. 

Na službenoj Facebook stranici showa razvila se žestoka rasprava između navijača. 

"Ne vrijedi komentirati. Nisu bili najbolji, ali favorizirani od prve emisije. Dini svaka čast ali Tara je 0 bodova, totalno bez emocije. Ashley i Bojan od početka unijeli novu dimenziju showa. Za mene su oni pobjednici bez obzira na ishod, uvijek su bili bolji od pobjednika. A i večeras su pokazali puno bolju izvedbu a izbor pjesama im je bio odličan. I da Ashly je puno pjevala na hrvatskom iako ga tek uči a Tara ništa. I večeras su mase bile bolesne na uši da nisu čule koliko je loše pjevala. Od prve emisije nije znala što odgovoriti na pitanja već je tražila Dininu pomoć pa je samo zbog njega i ona pobjednica", komentirala je jedna gledateljica. 

"Šteta. Ashley i Bojan su bili puno, puno bolji, ali babe glasale jer Taru i Dina vide kao nekakav par. I kemija između Ashley i Bojana nemjerljiva spram onih drugih", složio se drugi gledatelj. 

"Namješteno kao i u svakom showu i na ostalim televizijama", zaključio je treći. 

Drugi su ipak čvrsto uvjereni da je pobjeda njihovih favorita bila zaslužena. 

"Zaslužena pobjeda", "Najbolji od prve emisije", "I jesu bili najbolji", "Najbolje pjevaju, slatki par", pisali su oni. 

Mnogi su se ipak složili da su oba para bila podjednako dobra te da su u konačnom rezultatu presudile nijanse. 

Što vi kažete, je li pobjeda bila zaslužena?

Pročitajte više