Pogledajte kakve kuće pokraj Zagreba možete kupiti s budžetom od 50 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

NEKRETNINE po pristupačnoj cijeni koje nisu previše udaljene od glavnog grada na Index Oglasima su uvijek posebno popularne. Trenutno se na našem oglasniku prodaje oko 35 tisuća kuća, a više od 3 i pol tisuće nalazi ih se u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji.

U ovom članku smo se fokusirali upravo na takve oglase i izdvojili pet najpovoljnijih ponuda. Ove nekretnine u Zagrebačkoj županiji možete kupiti s budžetom od 50 tisuća eura! 

Kuća u blizini Prekvršja 

Ova vikend kuća u neposrednoj blizini Zagreba izgleda jako zanimljivo. Nalazi se na brijegu s prekrasnim pogledom na okolne brege, velika je 130 metara kvadratnih, a sastoji se od dvije etaže, suterena i prizemlja. Djelomično je namještena, dolazi s okućnicom od 1.813 kvadrata, a prodaje se za 50 tisuća eura.

Kuća u naselju Dubranec 

Ova lijepa, renovirana i odmah useljiva kuća smještena je na prekrasnoj zelenoj parceli u blizini šume i dolazi s pogledom na Vukomeričke gorice. Velika je 83 metra kvadratna, a sastoji se od prizemlja gdje se nalaze prostrano predsoblje, dnevni boravak s kuhinjom i kupaonica te potkrovlja u kojem su tri sobe. Uz kuću se nalaze garaža i radionica, a okućnica od 540 m2 je uređena i zasađena zelenilom te se ondje nalazi i održavani voćnjak. Cijena nekretnine iznosi 40 tisuća eura. 

Vikendica u mjestu Šenkovec 

Ova preslatka vikendica, kako ju je oglašivač opisao, nalazi se u mjestu Šenkovec i ima 45 četvornih metara stambene površine. Nalazi se na parceli od 1027 m2, a u lijepo uređenom dvorištu se nalaze sjenica i drvena kućica za alat. Cijena je fiksna, a iznosi 37 tisuća eura. 

Kuća u Gornjem Dragonošcu

U Gornjem Dragonošcu kuću od 200 kvadrata s voćnjakom i bunarom možete imati već za 34 tisuće eura! Zemljište je površine 1976 m2, a sama kuća se nalazi na glavnoj cesti. U krugu od dva kilometra nalaze se ambulanta, ljekarna, bankomat, škola, vrtić, crkva i više trgovina tako da vam je u blizini sve što je potrebno za život. 

Alpska vikendica na vrhu Žumberačkog gorja 

Trenutno najpovoljnija nekretnina u Zagrebačkoj županiji je ova krasna autohtona alpska vikendica na vrhu Žumberačkog gorja. Riječ je o zaista posebnoj nekretnini za sve ljubitelje prirode. S posjeda se pruža predivan pogled na jug sve do Karlovca, a prekrasno uređen izvor vode udaljen je tek 100 metara. Kuća se prodaje 29 tisuća eura. 

Pročitajte više