Porsche Cayenne Limo

Zbog želje da zadržimo objektivnost spomenut ćemo samo najvažnije karakteristike. Prerađeni Cayenne ima razmak između osovina ekvivalentan rasnom kompaktu - punih 432 cm. Preradu potpisuje kalifornijska tvrtka Pinnacle Limousines Manufacturing.

Interijer Porscheovog SUV-a nakon prerade može prihvatiti 13 putnika ne računajući mjesto predviđeno za vozača. Iako je vanjština ostala pošteđena drastičnijih stilskih zahvata, to se nikako ne može konstatirati za kabinu.

Najkraće rečeno, ugođaj Cluba 57 je zajamčen. Zrcalima obložen krov, sjedala presvučena kožom u crno-bijeloj kombinaciji, mini-bar od mahagonija – tek su neki od detalja. Osim potentnog audio-sustava putnicima je na raspolaganju 15-inčni LCD zaslon, kao i tri manja promjera dijagonale svega 7 inča.

Vozilo proizvedeno 2004. godine pokreće 4.5 V8 benzinski motor, a usuglašeno je sa automatskim mjenjačem. Prema navodima prodavatelja Cayenne je izvrsno očuvan, a prešao je 98.168 km.

Najdulji Cayenne na svijetu ponuđen je potkraj mjeseca na ebay-u po cijeni od 30.000 USD. Dva dana prije isteka nadmetanja cijena je 45.800 USD, što je gotovo upola jeftinije od novog "neprerađenog" modela.

M.N.

Pročitajte više