Posramljena mama Ivka zbog sina Ivana izbjegava izlaziti iz kuće

NAJVEĆI problem opet je Rina, njezino bahato i razmaženo ponašanje te ubacivanje engleskih riječi u svakodnevni vokabular, barem tako misli Ivka Mitrović, majka BB Mrkvice. "Iznenadilo me koliko je daleko otišao s njom. Nisam to očekivala, to ću mu sigurno prigovoriti!", rekla je Ivka za časopis Extru, utučena zbog reakcije prijatelja i obitelji na Ivanovu vezu s Rinom te njegovo inertno ponašanje u Kući. "Naviknuti smo na to da je aktivniji, puno živahniji", primijetio je i otac Đorđo sav u čudu zbog Ivanove povučenosti.

Mrkvici se sve manje sviđa Rina

Dvadesettrogodišnji "kuruzni" stanar BB kuće prema ocjenama ostalih sustanara dosad je isplivao kao najzanimljivija osoba. Prije svega zbog izgleda i svakodnevnog seksanja s Rinom, a onda i hobijima koji uključuju atletiku i manekenstvo. Većina njegovih poznanika tvrdi da je Ivan mimo voajerskih objektiva RTL-a jedan "sasvim običan dečko iz susjedstva čije zanimanje za sport, modu, manekenstvo i ostalo čime se bavi proizlazi iz njegove hiperaktivnosti". Iako se na početku činilo da će još malo pa Rinu zaprositi na koljenima, nakon njezina ponovnog ulaska u Kuću i zadatka u kojem treba svima piti krv na slamku, Mrkvici se Rina sve manje sviđa.

Nakon biranja za Miss i Mistera Kuće, kad je Mrkvica ispao Mister, Rina je očekivala titulu najljepše stanarke, međutim, njoj u inat dečki su izabrali Miru. Poput djeteta kojemu bi najradije oko usta prešli nekoliko puta "Duck" Tapeom koliko se dere bez veze, Rina je ridala i cmoljila zbog "nepravde koja joj je nanesena na izboru za Miss". Preko takvog ponašanja nije mogao preći niti njezina ljubav Mrkvica koji se staroj simpatiji, 51-godišnjoj Elizabeti, izjadao kako će "možda s njom prekinuti odnos kakav ima".

L.V.

Pročitajte više