Potpuno besplatno isprobajte novi Connectivity Set u Bontechovim poslovnicama

Foto: Press

BONTECH Research & Co., vodeći hrvatski proizvođač i distributer slušnih aparata i proizvoda za zaštitu sluha, uz pomoć najmodernije svjetske tehnologije i vrhunskih hrvatskih stručnjaka omogućuje osobama oštećenog sluha da dobro čuju i još bolje razumiju! Njihovo djelovanje započelo je prije više od 20 godina u Splitu, da bi danas bili dostupni svojim klijentima diljem Lijepe naše u čak 29 poslovnica.

Bontech je posebno ponosan na jedinstveni Connectivity Set. Neprimjetni i ultramoderni slušni aparatići u spoju s pametnim telefonom savršeni su za sve one koji traže najbolju jasnoću zvuka i najsuvremeniju tehnologiju na dlanu. Connectivity set je idealno rješenje za sve koji žele ravnopravno sudjelovati u komunikaciji s bližnjima, prijateljima i suradnicima. Pruža mogućnost jednostavnog i diskretnog upravljanja slušnim aparatićima s ekrana vašeg smartphonea.

Ako volite nesmetano uživati u filmovima, serijama ili praćenju TV dnevnika zacijelo će vam biti zanimljiv spoj TV Adaptera i slušnih aparatića, kako nam kažu iz Bontecha. TV adapter bežično šalje stereo zvuk s različitih izvora izravno u vaše uši a da pri tome nećete smetati ukućanima ili susjedima, niti morati pojačavati zvuk na TV-u.

U Bontechovim poslovnicama možete besplatno testirati sluh i utvrditi stupanj njegova oštećenja, kao što možete i besplatno isprobati revolucionarni Connectivity Set. Današnji slušni aparati se u potpunosti prilagođavaju korisnicima, te vas povezuju sa svijetom oko vas! Za više informacija obratite se Bontechovim otoakustičarima na besplatni info telefon 0800 44 66 ili putem maila na info@bontech.hr.

Pročitajte više